Link :: 14.09.2005 :: 10:38
Hej!Nazywam się Milena i mam 12 lat.Jest to mój pierwszy blog tu,więc narazie nie idzie mi za dobrze :P będę tu opisywać swoje minione dni w szkole :/ jednym słowem to będzie my diary!! :D 
Komentuj(0)
Link :: 17.09.2005 :: 16:52
Czemu nie komentujecie??

wklejam dzisiaj pare obrazków bo mam dobry humor,chociaż nie komentujecie :/no,ale mówi się trudno.Komentujcie więcej!

zalećcie się do poleceń króloczka

oooo....

to narazie na tyle.Komentujcie,bardzo Was prosze!!!!!!!!
Komentuj(0)
Link :: 19.09.2005 :: 15:44
Hello!Niedługo aktywuję bloga na stałe.Mam nadzieje,że się cieszycie,choćiaż z komami jest ciężko :/ na oneciw eięcej osób komentuje,ale tu jest jakoś tak lepiej jak dla mnie.Jeżeli chodzi o mój dzisiajeszy dzień to...jest dopero 15:40 a ja już mam go dosyć.
Złamałam sobie nogę!!!!!!!!!!!ZNOWU!!!!!!!!!!!!!!

buu...to boli jak cholera ;( a ja jestem złamana już po raz...9...przepraszam,teraz 10

troche byłam złamana co?Ech...no trudno.Poprostu następnym razem wole dostać jednykę z wfu niż łamac sobie nogę na jakiś tam wyścigach

no to papa! :*
Komentuj(0)
Link :: 21.09.2005 :: 15:59
hej.Zgłosiłam się na konqrs o Candy!:D zgłoś się i ty!Jeśli lubisz to robić i umiesz to robić to zgłoś się!:P
blink:

i stronka na której jest konqrsik :)
klikKomentuj(0)
Link :: 27.09.2005 :: 15:05
noo...powiem wam szczerze,że komentowaniem nie grzeszycie...:/ trudno

jak wam się nie podoba blog to go usunę ;( ale ja was nie rozumiem!Co się wam w nim nie podoba?!?!?!?! myszka mi zdechła niedawno

musiałam dojść do siebie a teraz zdaje na karte rowerową bo rok temu byłam chora

boje się :[ co to będzie,jak to będzie...?!
ech...obrazki dla was

no i dla was to tyle...komentujcie,prosze was!No!
Komentuj(1)